was successfully added to your cart.

24 Kitchen Food Truck Award 2016 – Uitreiking

By 11 oktober, 2016Geen categorie

24k-foodtruck-awards

 

Net als vorig jaar ging ik dit jaar weer vol enthousiasme aan de slag om te proeven en food trucks te beoordelen in opdracht van 24 Kitchen. Miljushka en ik zaten samen met een ‘mystery food lover’ in de jury en hebben geproefd tot we niet meer konden. Naast de publieksprijs mochten we vandaag ook 7 juryprijzen uitreiken. Het was weer een feest om te mogen doen!

Waar hebben we bij de beoordeling op gelet?
Alle deelnemende foodtrucks zijn beoordeeld op look & feel van de foodtruck, variatie, presentatie van het gerecht, originaliteit, gastvrijheid, ondernemerschap, prijs/kwaliteitverhouding en last but not least op smaak.

“Het unieke verhaal achter een concept waar goed over alle aspecten nagedacht is, vertelt de ware passie van foodtruckeigenaren. Professioneel ondernemerschap, en de lat hoog leggen resulteren in kwalitatieve, creatieve, innovatieve en vooral smaakvolle gerechten.”

De winnaars van de 24 Kitchen Food Truck Awards 2016

Gekozen door het publiek:
Broertjes Sate, beste foodtruck en gerechten!

Gekozen door de vakjury, de beste food trucks van 2016 binnen hun categorie:

VLEES: STACKS
Brutale en gedurfde smaken van streetfood, gecombineerd met verfijnde ambacht! STACKS is entertainment, BBQ beleving, Rock & Roll cooking onder leiding van Chefkok Gina Veen.

BURGERS: The Butcher on Wheels
Smaakvolle burgers en een geweldig sterk foodtruck team.

DRANKEN: De Dames van het verboden fruit
Verfrissende dranken gemaakt van uitsluitend vers fruit in originele smaken. Brazilian limonade met limoen en kokosmelk is absoluut favoriet!

VEGETARISCH: De Mobiele Flexitaria van Manic Organic
Deze ondernemer werkt niet uitsluitend met vegetarische gerechten, maar ook vanuit een heldere en duurzame filosofie. Dit jaar ook uitgeroepen tot meest duurzame bedrijf van Den Haag en wonnen ze de duurzaamheidsprijs.

VIS: MILF (Man I Love Fish)
Authentieke ceviche en de meest smaakvolle fishtaco’s. De geweldige Sunset Caravan brengt je in de sfeer van Baja California.

ZOET: Metropolitan Mobile Pastry Truck
Eigenaar Kees Raat is al jaren een begrip binnen de patisserie wereld. Met de meest originele smaken ijs, cakes, macarons en chocolade weet hij ons keer op keer weer te verrassen.

FOOD TRUCK MASTER: Frederic Holaind van Crêpes Mobiel
Het is niet alleen zijn geweldige Franse accent en zijn karakteristieke persoonlijkheid. Hij is het boegbeeld van crêpes in Nederland. Samen met zijn vrouw Marjan de Reus vormen ze Crêpes Mobiel. Ze doen echt alles met een lach. Een van de grondleggers van streetfood in Nederland, een voorbeeld voor vele ondernemers, een van de eerste met een oldtimer Citroen HY Foodtruck; Frederic Holaind is Food Truck Master 2016!

Kijk voor het uitgebreid overzicht, de deelnemende foodtrucks en meer op de website van 24 Kitchen