was successfully added to your cart.

3 best foodtrucks of Hawaii

By 23 september, 2015Geen categorie

banantruckice

Het thema van The Foodtruck SHACK in de maand september was all about Hawaii, met Alohajuicetruck​ in de spotlights. Tot eind september kun je nog eten en drinken in Hawaiiaanse sferen op De Pier​ in Scheveningen. En mocht je nog eens een reisje overwegen richting het eiland, wij selecteerden alvast de 3 beste foodtrucks van Hawaii.

1. Banán

Bij Banán maken ze op ambachtelijke wijze, frozen bananas, gemaakt van 100% lokale bananen! Schillen en ander fruit afval verwerken ze tot compost. De basis, een soort romige substantie, wordt gemixt met basilicum, kokosnoot, ananas of spicy acai en geserveerd in een halve papaya boot.

2. Hanalei Taro & Juice Truck

Hier worden je fruitsappen vers voor je neus geperst, of drink je ijskoude limonade met verse gember en spirulina. Je eet er de lekkerste broodjes van Kauai en de meest originele Taro gerechten. In Polynesië is de Taro een belangrijk basisvoedsel. De tot 4 kg zware wortelknollen zijn wit, grijs of rozig bruin tot blauwpaars van kleur. Het heeft een licht zoete smaak en is vergelijkbaar in textuur met de aardappel. Het wordt gebruikt in hartige en zoete gerechten. Populaire snack gemaakt van Taro zijn Tarochips, die ook in Nederland te koop zijn. Hanalei Taro Juice & Co

3. Mike’s Huli Huli Truck 

Ofwel, true Island food at its best! Mike’s Huli Huli chicken is the real deal.