Dit is het inschrijfformulier van Reizende Sterren 2016. Inschrijven is gratis. Na inschrijving wordt je automatisch opgenomen in ons bestand en krijg je na beoordeling van je concept de mogelijkheid tot een pagina in de Reizende Sterren App. De kosten voor een lidmaatschap in de Reizende Sterren App zijn Euro 50,- Daarnaast kun je worden uitgenodigd voor deelname aan de Reizende Sterren Festivals of andere (zakelijke) events.

Criteria Reizende Sterren

Reizende Sterren is het platform dat Foodtruck ondernemers letterlijk op de kaart zet, en zichtbaar maakt voor consumenten, doormiddel van het gelijknamige boek, streetfood App, het Reizende Sterren Restaurant op de Pier in Scheveningen en de Reizende Sterren Festivals. Om opgenomen te worden in het bestand van Reizende Sterren ben je vanzelfsprekend in het bezit van een karrende keuken, ofwel een foodtruck/caravan. Standaard verkoopwagens, marktkramen of andere soorten stands vallen buiten de criteria. De uitstraling van je foodtruck/caravan en de presentatie, gebaseerd op originaliteit wegen zwaar mee in de beoordeling. Daarnaast besteed je aandacht aan kwaliteit van je gerechten, de herkomst van je ingrediƫnten en werk je bij voorkeur duurzaam.

Email Afzender

Onderwerp

Bericht

Ik wil opgenomen worden in de Reizende Sterren App *

 Ja, ik betaal eenmalig 50,-

Naam Foodtruck *

Bedrijfsnaam *

Voor- & achternaam Contactpersoon *

Adres en Huisnummer *

Postcode & plaats *

Mobiel telefoonnummer *

Email adres *

Factuuradres *

 Zelfde als boven anders

Product aanbod *

Bekend met HACCP eisen *

 Ja Nee

Afmeting foodtruck in meters (lxbxh) *

Afmeting food truck incl opbouw (lxbxh) *

Afmeting koelaanhanger / wagen

Afmeting terras (lxb) (required)

Stroombehoefte *

 1x 230 volt - 3.500 watt 2x 230 volt= 7000 watt 3x 230 volt= 10.500 watt 4x 230 volt= 14.000 watt 6 x 230 volt = 21.600 watt

Ik ga akkoord met de algemene criteria van Reizende Sterren

 Ja, gelezen en akkoord