was successfully added to your cart.

Food & Mood hall MINGLEMUSH in Den Haag, biedt ruimte voor de beste en originele horeca en retail concepten van Nederland

By 12 augustus, 2016Nieuws

MM logo v

Van foodtruck ondernemers tot ondernemers met hippe concepten op vaste locaties, van groenten tot kreeft. Food & Mood hall MingleMush zoekt gedreven ondernemers die met eigentijdse food en non-food concepten willen bijdragen aan een permanente, indoor “foodtruck festival” beleving.

Food & Mood hall
Food & Mood hall MingleMush dat begin 2017 de deuren zal openen moet dé ontmoetingsplaats worden voor allerlei bezoekers uit binnen- en buitenland, studenten en ondernemers. Elkaar ontmoeten, bijpraten, lekker en kwalitatief hoogwaardig eten en drinken tegen een betaalbare prijs, ontspannen een boek lezen, muziek luisteren of speed daten. Het kan er binnenkort allemaal! Food en non-food units in de hal worden aangevuld met kleine, originele pop-up winkels. Kunstenaars, artiesten en muzikanten zorgen voor de invulling van gedegen programmering.

Locatie 
Door de ideale ligging is de locatie makkelijk bereikbaar en bevindt het zich op loopafstand van veel bedrijven, Campus Universiteit Leiden, en Ministeries. Vanaf Den Haag CS is het 50 meter lopen en parkeren kan in de garage onder het gebouw.

Aanmelden
Ondernemers die zich kunnen vinden in de filosofie en de kernwaarden van MingleMush en denken dat hun concept perfect aansluit op de nieuwe Food & Mood hall kunnen zich inschrijven via het inschrijfformulier op de website: www.minglemushpartners.nl Uit alle aanmeldingen zal een selectie gemaakt worden voor de toewijzing van de beschikbare horeca- en retail units.

Wil je meer informatie over MingleMush of een hi-res beeld, neem dan a.u.b. contact op met Monica Abdoel van Reizende Sterren 0641990467 / letters@reizendesterren.org