Foodtrucks zijn rechtstreeks te contacten via de Reizende Sterren App of via de speciaal ingerichte website. Makkelijk vanaf je PC of laptop. Geen tussenpersonen, geen extra fee’s, afdracht of allerlei andere vage kosten, gewoon zaken doen met de ondernemers zelf!

Foodtrucks die opgenomen zijn in het Reizende Sterren bestand zijn geselecteerd op kwaliteit, creativiteit en uitstraling. De belangrijkste selectie criteria, naast duurzaam en verantwoord ondernemen. De Reizende Sterren organisatie werkt met professionals die hun vak goed verstaan. Als schrijver van hun verhalen kent Monica ze allen persoonlijk en weet ze precies waar deze ondernemers voor staan en wat ze leveren. Kwaliteit! Ben je op zoek naar een foodtruck voor een bedrijfsfeest, een eigen feest of welke gelegenheid dan ook, dan is het booken van een foodtruck via het Reizende Sterren bestand heel eenvoudig.

Mochten wij kunnen helpen bij de selectie van foodtrucks, of wil je advies op maat, dan kan dat uiteraard altijd. Neem dan contact op met Monica Abdoel via letters@reizendesterren.org of bel 0641990467

 

festival App