was successfully added to your cart.

REIZENDE STERREN INTRODUCEERT EERSTE NEDERLANDSE STREETFOOD APP MEI 2015

By 19 maart, 2015Nieuws

Reizendesterren-de-app

Reizende Sterren introduceert een nieuw initiatief: De Reizende Sterren Streetfood App. Binnenkort zijn foodtrucks en festivals door heel Nederland te vinden via de Reizende Sterren streetfood App.

De Reizende Sterren streetfood App geeft een overzicht van Nederlandse streetfood ondernemers, foodtrucks en andere vormen van mobiele keukens. 

Met de Pilot ‘Voedselwagens op straat’ http://www.amsterdam.nl/@879634/start-pilot/ dat onlangs gestart is in Amsterdam, komt de App op het juiste moment. Naast zichtbaarheid op festivals en evenementen kunnen gebruikers van de App nu ook zien waar foodtrucks zich bevinden in de stad, op aangewezen plekken, op straat.

Lancering van de Reizende Sterren Streetfood App zal plaatsvinden in mei 2015

De App voor consumenten:

 

  • Gratis te downloaden via de App Store (Apple & Android)
  • Overzicht met foodtruck ondernemers, product informatie en hun signature dish
  • Push notificaties met acties, recepten en tickets
  • Actuele evenementen kalender
  • Informatie over festivals, markten, evenementen, feesten, vaste standplaatsen
  • Real-time locator via GPS
  • Link met Social Media
  • Consumenten rating systeem

Statistiekgegevens

Met het consumenten rating systeem binnen de App zijn we in staat om waardevolle gegevens te verzamelen rondom consumentengedrag en waardering, welke kunnen helpen bij de ontwikkeling van streetfood in Nederland. Met dit onderdeel binnen de Reizende Sterren App verzamelen we de statistiek gegevens per festival / event / foodtruck. Reizende Sterren zal jaarlijks een (openbaar) overzicht met relevante gegevens verschaffen via een online analyse kaart.

De Reizende Sterren App wordt gebouwd door Exxtra. Een fullservice internetbureau met vestigingen in Enschede en Amsterdam. Met een team van 8 professionals werken ze voor ambiteuze klanten (voornamelijk) het MKB. De focus ligt op de sectoren food, retail, agro en industrie.

 

Het in mei 2014 gelanceerde boek Reizende Sterren heeft foodtruck ondernemers letterlijk op de kaart gezet. Reizende Sterren fungeert als ‘storyteller’ en biedt streetfood ondernemers een podium via verschillende kanalen. Een boek, een App, het programmeren op vaste locaties, elk kanaal en elke inzet vanuit de Reizende Sterren organisatie is er op gericht te zorgen voor exposure en zichtbaarheid van streetfood ondernemers in Nederland en het verbeteren van kwaliteit en aanbod voor consumenten. Met de Reizende Sterren App gaan we van statisch naar dynamisch en bouwen we het samen met de ondernemers op, gebaseerd op de huidige wensen van de consument.